Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuesday, January 14

Happy Belated Birthday ♥ BFF


Assalamualaikum.
Alhamdulillah harini dapat jumpa kakaks sayang saya!
Mereka datang KL, so banyak la plan-nya.
Masa kat Kuantan dulu, aktiviti kami bila keluar,
makan-makan, tengok wayang, gossiping itu pasti. Hehe

 

Kenalkan, Kak Lang @ Kak Siti Mariam ♥

 

Yang ni, mmg tak asing, tak lain & tak bukan, Iza & Zira ♥

 
 

Devil's Due @ 2pm.
Sebenarnya dorang ni dulu tak pernah setuju nak tengok horror.
Tapi sekarang dah besar kan! Haha

 
 
 

Dan in advance, memandangkan kami masing-masing busy
setiap kali birthday kami kerana sorang di nun sana, sorang di nun sini.
Kami pun beli sebijik kek untuk sambut birthday sendiri. Haha

 

Seperti yang tertera tertulis di atas kek,
ZISS stands for Zira, Iza, Siti & Seri.
Diikuti dgn tarikh lahir memasing 24/2, 30/7, 7/11 & 26/11 ♥
So, moh ler kita celebrate! Happy Belated Birthday to us!

 
 
 
 
 
 

Senang-senang datang la lagi ye kakaks ku sayang.
Adikmu sayang ni tak senang nak ke Shah Alam tu.
Bukannya ada apa pun. Opsss maafkan saya haha

Lokasi: KLCC

Lots of ♥ SERI


No comments: