Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Thursday, January 30

Tarts ♥ #sayajual


 
 

Fruits tarts at RM1.00 per piece #sayajual
Minimum order 50 pieces - 1 box RM50.00

 

Blueberry Cheese Tarts RM1.00 per piece #sayajual
Minimum order 50 pieces - 1 box RM50.00

 

Egg Tarts at RM2.00 per piece #sayajual
Minimum order 6 pieces - 1 box RM12.00

Delivery area Setapak, Wangsa Maju & KL only!

Lots of ♥ SERI


Sunday, January 19

Waterfall ♥ BF


Assalamualaikum.
Harini pergi mandi air terjun lagi! Gulp sejuk beku lagi! Gulp
Tapi harini pergi dengan encik abang. 
Sebab dia pun teringin & sebab semalam dia tak dapat join. Huhu

 
 
 

Lokasi: Alang Sedayu Batu 12 Gombak
(ikut jalan lama ke Genting Highland je boleh jumpa)

Dan nak recommend-kan lokasi seterusnya ni,
lokasi makan tengahari kami: Restoran Denyutan Lidah Batu 8 Gombak
(tepi simpang tiga sebelum UIA je)

 

Ikan bakar dia memang sodap! 
Lagi-lagi kami yang belum breakfast lepas mandi manda kelaparan ni!
Murah pun murah! Memang selalu akan makan di sini!
Korang pergi la cuba! Dijamin terbaikkk! Bye :)

Lots of ♥ SERI


Saturday, January 18

Waterfall ♥ PLKN Buddies


Assalamualaikum.
Ni nak cerita, punya la payah nak meet up dengan mereka ni.
Sudahnya, plan last minute pergi air terjun terus!
Dan saya la penunjuk arah jalannya.
Here we go!

 

Meet Yana & her boy Alif ♥

 

Meet Fura the Fufu ♥ hehe

 

Lokasi: Air Terjun Serendah
Saya selalu pergi dengan family, dorang pun teringin

 
 
 
 
 
 
 

Lots of ♥ SERI


Tuesday, January 14

Happy Belated Birthday ♥ BFF


Assalamualaikum.
Alhamdulillah harini dapat jumpa kakaks sayang saya!
Mereka datang KL, so banyak la plan-nya.
Masa kat Kuantan dulu, aktiviti kami bila keluar,
makan-makan, tengok wayang, gossiping itu pasti. Hehe

 

Kenalkan, Kak Lang @ Kak Siti Mariam ♥

 

Yang ni, mmg tak asing, tak lain & tak bukan, Iza & Zira ♥

 
 

Devil's Due @ 2pm.
Sebenarnya dorang ni dulu tak pernah setuju nak tengok horror.
Tapi sekarang dah besar kan! Haha

 
 
 

Dan in advance, memandangkan kami masing-masing busy
setiap kali birthday kami kerana sorang di nun sana, sorang di nun sini.
Kami pun beli sebijik kek untuk sambut birthday sendiri. Haha

 

Seperti yang tertera tertulis di atas kek,
ZISS stands for Zira, Iza, Siti & Seri.
Diikuti dgn tarikh lahir memasing 24/2, 30/7, 7/11 & 26/11 ♥
So, moh ler kita celebrate! Happy Belated Birthday to us!

 
 
 
 
 
 

Senang-senang datang la lagi ye kakaks ku sayang.
Adikmu sayang ni tak senang nak ke Shah Alam tu.
Bukannya ada apa pun. Opsss maafkan saya haha

Lokasi: KLCC

Lots of ♥ SERI


Sunday, January 12

FINAL EXAM Sem 3, 2013/2014 ♥ UIAM


Assalamualaikum.
Sekarang ni memang semua orang tengah stress
because of exam week!
Ayuh kita jawab exam sebaik mungkin. 
All the best untuk semua ya!
Be smart, don't study hard.
Bismillahirahmanirahim :)

 

1st paper 4/1/2014 Microeconomics 9:00am - 12:00pm

 

2nd paper 5/1/2014 Business Comm 9:00am - 12:00pm

 

3rd paper 11/1/2014 Managerial Accounting 9:00am - 12:00pm

 

4th paper 12/1/2014 Info Technology 9:00am - 12:00pm
Last payperr last payyyper so kita enjoy! Hehe

 
 
 

Lots of ♥ SERI


Wednesday, January 1

Happy New Year 2014 ♥


Assalamualaikum.
Harini last day untuk tahun 2013.
Yeayyy tapi kita sekarang, tak keluar sampai lewat malam dah.
Tak manis gitu haha tapi kalau dengan family takpela.
So, harini kita New Year dinner date je dengan encik abang.
Sekaligus, menyambut ulangtahun hubungan kami selama 3 tahun 6 bulan.
Dan kami berharap, hubungan ni akan kekal sehinggalah ke akhir hayat.
Haa cliche sangat! Amin amin doakan sama-sama ye? :)

 

So, Happy New Year untuk uolls.
Harap tahun 2014 ni lebih successful dari tahun sebelumnya.
Have fun. Take care. Garnier haha byeee

Lots of ♥ SERI