Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuesday, November 5

LANGKAWI ♥ Day 4 & 5


Assalamualaikum.
Yaabedabedoooo hehe
Harini hari Isnin dan alangkah indahnya 
bila hari Isnin berada di Langkawi bercuti haha
Okay okay, harini aktiviti kering! Jommm

 
 
 

Fer-feeling Yuna kat Taman Legenda jap. Hehe

 
 
 

Aktiviti di pagi hari, cable car! 
Sampai ke tengahari beratur weh. Huuu

 
 

Muka cover je ni depan camera. 
Padahal, seram sejuk berdebar gayat semua ada. Hehe

 
 
 

Nikmat dia bila makan ice cream MINT kat puncak cable car tu 
yang angin dia bersepoi-sepoi bahasa macam air conditioner! Fuhhh

Lokasi seterusnya, Kota Mahsuri!
Yeayyy another dream came true :*

 
 
 

Al-Fatihah to almarhumah Mahsuri Bt Pandak Mayah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sumpah Mahsuri ke atas Langkawi akan berakhir pada keturunan ketujuh.
Beliau lah keturunan ketujuh itu, Aisyah. 
Cun gila! Yang perempuan ni pun menganga tengok haa!

Last aktiviti, mari kita explore tempat kami menginap!

 

Tubotel Langkawi, berhadapan dengan Laut Andaman. Sangat unik! 
Terasa macam dalam cartoon Flintstone yang zaman batu tu. Huhu

 

Serious wonderful! Dengan flight lalu pergi balik atas kepala.
Tempat melepak santai dia punyalah banyak!
Romantik pulak tu. Haihhh
Sesiapa nak honeymoon tu boleh la kat sini.
Tube batu bulat tu memang muat untuk 2 orang je.
Orang pun tak ramai kat sini. Hehe
Kalau nak nombor, mintak sini. Saya ada kad dia ;) haha

 
 
Lepas minum petang ala-ala matsalleh tu.
Kami bersiap-siap berjalan mencari souvenirs yang berkenaan.
Tapi bukan souvenirs apa sangat pun, CHOCOLATE!
Ya Allah, nasib baik budget cukup-cukup je.
Kalau budget lebih ni, haihhh mau beratus habis!
Silakan menjamah mata anda! :P

 
 

Habiskan hari keempat dengan makan malam :)

Hari kelima, hari berangkat pulang! Sob sob sob

 
 
 

Sunburn habis dah muka sebenarnya.
Jenuh duk cerahkan dengan application camera je hehe
Byebye Langkawi! InshaAllah, we'll see you soon.

Muahhhx

Lots of ♥ SERI


No comments: