Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, November 3

LANGKAWI ♥ Day 3


Assalamualaikum :)
Good morning sunshine all the way from Langkawi.
Hehe pepagi lagi dah keluar berjimba. 
Mana boleh tidur je kat bilik oi. Bercuti ni oi.

 
 

Okayyy ni semua muka excited nak pergi island hopping!
Jom! Yuhuuuu
 

First stop, Tasik Dayang Bunting! Sangat besttt!

 
 
 
 
 

Singgah tengok kelawaq tapi kelawaq tidoq tak nampaq :D

 

Singgah Fish Garden! Iklan sini besaq-besaq!
Warning: Ada charge tambahan, so bawak duit masa naik bot.

 
 
 
 

Second stop, Eagle Feeding!
Mendongak kepala semua!

 

Third stop which means last stop, Pulau Beras Basah!
Air laut hijau teturqoise, pasir pantai yang berkilauan,
tapi maaflah saya tak sanggup nak berjemur mandi manda,
dah cukup berkilau dah masa ni haha *sunburnnn

 

Alhamdulillah, selamat pergi & selamat balik dari ber-island hopping.
Sekarang, jom mandi lagiiii. Sebab harini wet dayyy! Hehe

 
 
 

Lepas tu, semua lesu! Kecut mecut semua anggota :D
Last last last berjalan untuk harini ke Black Sand Beach,
tengok sunset uuu nyaman ;)

 

Dan setelah sekian lama mengidam mengalahkan ibu mengandung,
dapat jugalah akhirnya kami makan kerang bakar. Dap dap :P

 

Itu saja aktiviti harini. 
Tunggu next post pulak ye. Chawww

Lots of ♥ SERI


No comments: