Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday, November 2

LANGKAWI ♥ Day 1 & 2


Assalamualaikum :)
Yeayyy masa untuk hohoholidayyy !

 

Naik bus Etika Express dari Puduraya ke Kuala Perlis.
Harga tambang: RM90.30 pergi & balik seorang.

 

Bertolak pukul 9 lebih malam, sampai dalam pukul 6 lebih pagi.
10 jam perjalanan, patah habis pinggang & leher duduk tidur saja!

Terus bergegas ke kaunter tiket feri 
yang memang dah panjang gila barisannya.
Bayangkan la, kami dapat perjalanan yang pukul 9 pagi punya.
Sempat ler bersarapan dulu, uruskan island hoping & kereta sewa.
Settle semua, tinggal nak "kita enjoyyy" je. Hehe jom !

 
 

Ada macam Love You Mr. Arrogant tak? Haha

 
 
 
 
 

First stay! The Cottage Langkawi.
Serious recommended untuk backpackers.
Harga bilik serendah RM20 sehari. Whoaaa
Kemudahan pun banyak! Kedai makan, kedai souvenir, 
underwaterworld pun dekat! Dekat dengan Pantai Chenang!

 
 
 
 
 
 

Tempat yang di idamkan untuk ku jejaki dari kecil lagi!
Alhamdulillah impian tercapai. Hahaha

 
 
 
 
 
 

Jom makan besar malam ni! Hehe
psttt ada surprise.... shhh

 

Happy 22 my love! ♥
Semoga di murahkan rezeki, di panjangkan usia & di berkati sentiasa.
Yang penatnya, dah order makan minum semua,
suruh birthday boy tunggu jangan pergi mana-mana, 
kami nak pergi tandas alasannya ;)
Sepantas kilat kami berjalan sepanjang jalan Pantai Chenang tu 
carik kedai yang ada jual kek haaa! Nasib baik jumpa.
Keluar habis peluh jantan. Hahaha
Sampai2 je, apa lagi, blushing la birthday boy kita. Hehe
Sejuk hati nengok dia senyum.

  

Thanks Fit. Teman berpeluh mencari kek! Haha loveyou

 

Okay, habis hari pertama & kedua kami di Langkawi.
Tunggu post hari ketiga ye. Byebye :*

Lots of ♥ SERI


No comments: