Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuesday, November 26

Happy Birthday to Me ♥


Assalamualaikum.
Tanggal 26hb 11 tahun 1991, lahirlah saya. Peace! Hee
So, harini genaplah saya berumur 22 tahun.
Tapi tua pada usia je ni, awet muda pada wajah :D

Cerita dia, kekonon mak ngan ayah ajak keluar makan.
Dalam hati dah nervous dah. Ni mesti ada something ni.
Tapi muka watlek watcool watpeace jek. Hehe

 
 

Sekali tiba-tiba boleh pulak lampu kat Pizza Hut ni termati,
dan beralun la lagu Happy Birthday to you tu.
Uish uish seram sejuk segan malu semua ada.
Staff Pizza Hut berkerumun sambil bawak kek menyanyi tepi telinga.
Nak menangis je rasa tau tapi tak jadi hehe
So, enjoy the moment with me hehe

 
 
 
 

Seterusnya, ucapan-ucapan penting dari orang-orang penting ;)

 

Thanks Alyana Fazira. You know that akak love you :*

 

Thanks Nurshafiqha Azira. You are my lesbian. Opsss :*

 

Thanks Fitriani. Dari sekolah rendah ke sekolah menengah 
sehingga la ke alam pekerjaan, asyik muka kau je, asyik muka aku je haha. 
Harap la duk nengok muka kau sampai ke akhir hayat. Amin :*

Lots of ♥ SERI


No comments: