Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wednesday, July 24

Iftar with BFF ♥ Papa Johns KL Festival City


Assalamualaikum!
Harini kami ngedate di Papa Johns KL Festival City ;)
Tapi sebelum nak tunggu waktu berbuka tu,
habis dah floor mall tu kami pusing-pusing cuci mata. Hehe
Tanya je kedai apa ada, kami tahu!

 
 
 

Feeling makan kat sini, memang feeling makan kat Itali Mexico gitu 
tapi lagu raya la yang berkumandang. Haha
Kami order Ramadhan Savers A!
Sebenarnya ia hidangan untuk 4 orang. Haha
Nampak tak buruk lantak di situ? :P
Tapi memang puas hati la makan.
Sampai merungut-rungut si Fittoo kenyang sangat. Hee
Dalam Ramadhan Savers A ni ada,
12" pizza (boleh pilih pizza sendiri & kami pilih Texas Heat)
ada cheesestick yang sangat la sedap!
Hidangan sampingan, Chicken Alfredo untuk Fittoo
dan Chicken & Mushroom Baked Rice untuk saya ;)
Air Pepsi ada 4! Tapi kami minum sorang 1 gelas je.
Lagi 2 gelas, sedekah dekat waiter handsome 
yang macam Taylor Lautner kat situ. Hikhiks
Nasib tak mintak autograph aje! Terpikir jugak nak ambik gambar :D
Dan tak lupa juga, Big Apple Donuts sorang 3 ketui.
Brrrrrr nak tersembam muka ke meja makan kenyang sangat.

Apa-apa pun, selamat berpuasa & selamat berbuka puasa semua.
*Fittoo baca doa berbuka, saya doa makan je terus ;)

Lots of ♥ SERI

19hb Ramadhan 1434H


No comments: