Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, June 9

Sunday BFF's out ♥


Assalamualaikum!
Harini nak date dengan girlfriend!
Kita mana ada boyfriend dah. Huhu
#TeamSingle #TeamSingle #TeamSingle
Hahahahaha
Okay jom --->

 

Sebelum tu, p hantar adik p Taekwondo dulu.
Hiyakkk! Fighting adik! ♥

 

Okay the journey starts!
Hamboiii macam nak pergi jauh ;)

 

Nampak je muka masing-masing terus tangkap gambar.
Dasar gila camera! Hehe kisah pulak? :P

 

So, harini aktiviti kami, movie marathon!
Dah dua bulan oiii tak tengok wayang.
Seat dah booking online sebab nanti confirm full! Huhu
12:30pm Fast 6 at GSC Pavilion.
4:15pm After Earth at TGV KLCC.
Kami sampai tak makan la.
Beli yang ringan-ringan je buat lapik perut.
Huhuhuhu

 

Punya penat jugak la nak fikir makan apa.
At the end, we chose Pizza Hut!
Sebab my girlfriend teringin nak makan spaghetti,
dan saya teringin nak makan lasagna.
5 tahun mengidam. Haha tipu je :P

 

And here's my meal! --->

 

Hehe sekali breakfast, lunch & dinner ♥
Lepas tu, kami pergi carik barang tanda persahabatan kami.

 
 

And again, I bought a ring for friendship.
Di jari manis tangan sebelah kiri,
dah ada sebentuk cincin tanda persahabatan antara,
saya, Nurshafiqha Azira & Nor Hafiza.
Itu tanda persahabatan kami untuk yg ke-3 tahun.
From 2009 till 2013 till forever. InshaAllah :')
Sekarang, tambah lagi satu.
Di jari manis tangan sebelah kanan pula,
di sarungkan sebentuk cincin tanda persahabatan antara,
saya & Fitriyani Wirdy.
Itu tanda persahabatn kami untuk yg ke-10 tahun.
From 2004 till 2013 till forever. InshaAllah :')

 

You girls mean a lot to me!
I just have you girls in my heart for now! ♥
Never forget! Love you girls! And thanks too :')

 

Self-treats! Bracelet inspired by Elizabeth II, 1997 ♥
Cincin tu saja saya blur-kan size-nya.
Nanti tiba-tiba ramai pulak yang menghantar cincin ke rumah kan?
Hahaha *over. Takde siapa nak kat kita ni pun :)

Sampai ketemu di post akan datang.

Lots of ♥ SERI


No comments: