Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday, June 8

Risky Saturday ♥


Assalamualaikum.
How was your Saturday?
I faced a risky one! Hehe
Macam menakutkan je bunyinya.
Taklah risky sangat pun. 
Tapi entah kenapa bila "dia" ask me out,
tu pun setelah berfikir panjang,
saya pun setuju :)
Eh tapi siapa "dia" tu?
Nanti dulu, scroll down!
Saya cerita ;)

 

Kami lunch di Mid Valley.
Semata-mata. Huhu
Sebab takde idea nak p makan mana.

 

Then, after lunch.
Plan nak pergi Tasik Perdana.
Tapi . . . tak jumpa jalan masuknya. Haihhh
Buat malu saya je orang KL :D
Dah nak buat macam mana,
selama ni saya ikut family je berekreasi ;)
So, berpusing-pusing la kami kat bangsar tu,
dalam 2 ke 3 round. Hihi
Tukar plan, pergi Tasik Titiwangsa je.
Haaa yang ni saya familiar la!
Sebab membesar di situ. Amboiii. Huhu

 

Alhamdulillah, selamat sampai Tasik Titiwangsa.
Haha angin sepoi-sepoi, awan mendung kelabu.
Haihhh ada yang sambung menyanyi ni karang :D
So kami pusing 1 round berborak-borak,
mengetahui perkembangan hidup semasa. Hee

Okay, nak tau siapa "dia"?
Nama strictly unmention. Why?
Biarlah rahsia . . . Hehe *mengada
Kami kenal dah lama. Cuma tak rapat.
Kenal masa study, "dia" senior, saya junior :)
Then ini first time kami jumpa berdua sahaja.
Okay, cukup sampai situ je dulu cerita pasal,
siapa "dia". Hehehehe

Kalau awak terbaca post saya pasal awak ni, saya nak awak tahu.
Actually, saya ragu-ragu jugak nak keluar dengan awak.
Tapi ni semua ikut gerak hati je.
Alhamdulillah, saya selesa dengan awak.
Takut pun ada, sebab sebelum ni, 
saya tak pernah keluar berdua dengan mana-mana lelaki,
yang kenal macam macam tu je. Hee
Even datang Tasik Titiwangsa tu pun,
 tak pernah dengan orang lain selain family.
Awaklah yang pertama. Yang lelaki la.
Yang perempuan selalu je. Huhu
Mana tau nanti, awak culik saya ke kan? Huhu kidding.
Tapi gerak hati saya kata,
niat awak baik & saya berprasangka baik terhadap awak.
Kiranya, saya percaya awak la ;)
Itulah risky Saturday yang saya maksudkan.
Saya kan perempuan, kenalah lebih berhati-hati kan?

Thanks for the risky Saturday. Hehe

Lots of ♥ SERI


No comments: