Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Friday, June 28

4th week of June ♥ working


24/06/13 Monday *Puasa Ganti ke-9
 

*musim jerebu uuuu

 

Harini berbuka puasa di A&W Wangsa Walk.
Alhamdulillah, rezeki orang belanja. Huhu

 

25/06/13 Tuesday
 

26/06/13 Wednesday
 

27/06/13 Thursday
 

28/06/13 Friday
 

Harini last day Kak Ida dengan kami :'(
Selama 4 bulan bekerja, ni saja gambar kenangan aku dengan Kak Ida.
Huhuhu terima kasih Kak Ida.
Kalau takde Kak Ida, seri taktau nak buat apa pun.

 

Byebye Kak Ida, dirimu sentiasa kami rindui.
Ewahhh hehe apa-apa whatsapp aje deyhhh ;)

Lots of ♥ SERI


Thursday, June 27

Shopping Online: Annez Collection


 

We bought a denim blouse priced RM39+ only per piece!

 

And how do I look? Hee


Lots of ♥ SERI


Sunday, June 23

Sunday ♥


*musim jerebu
Put your mask on!

 
 
 
 

Studded handbags!
Macam baru beli tapi, ini sebenarnya beg lama yang di-studded sendiri.

 

Audrey Hepburn sticker for my life-saver.
Hahaha baju untuk powerbank!

Pyramid studs & Audrey Hepburn sticker itu boleh dibeli di:

Lots of ♥ SERI


Saturday, June 22

Hazy Saturday ♥


 
 
 
 
Lokasi berkelah: Alang Sendayu Batu 12 Gombak.

 
 
 
Lokasi karaoke: Golden Mic Family Karaoke, Sri Rampai.

Lots of ♥ SERI


Friday, June 21

Interview BFF ♥


Assalamualaikum!
Kami, DTR Infoproducts Sdn Bhd,
 memerlukan pekerja untuk position
 Sales Coordinator & Sales Executive.
Nak jadikan cerita, 
member ramai plak yang tanya.
Hehehe tiba-tiba budak bawah ni muncul! --->

 

Meet my BFF, Fitriyani Wirdy.
She came for the interview. Huhu
Loveyou la Fit! Sanggup kau mencuba 
nak menghadap muka aku hari-hari kan? Haha
Aku okay je! Lagi gembira rasa hati ini. Cewahhh

Sesiapa yang berminat untuk datang interview pun boleh.
Sebelum tu, ini requirements-nya:

1) Sales Executive
-Independent and self-motivate 
-Relevant qualification or experience to serve 
our fast expanding product line and customers base. 
-Must possess own transport.

2) Sales Coordinator - Job Closed :)

Interested? Please contact me at 03-40248011 OR
send your resume to admin@infoproducts.com.my

All the best fellas :*

Lots of ♥ SERI


3rd week of June ♥ working


17/06/13 Monday
 

18/06/13 Tuesday
 

19/06/13 Wednesday
 

20/06/13 Thursday
 

21/06/13 Friday
 

Lots of ♥ SERI


Tuesday, June 18

HB MOM ♥


Assalamualaikum!
Tanggal 18hb Jun 1970, lahirlah seorang insan yang kini bergelar ibu.
Harini, 18hb Jun 2013, genaplah beliau berusia 43 tahun.
Yeayyy, seri orang pertama wish kat mak 

 

ILOVEYOU MOM!
Tanyalah apa pun pasal seri dekat mak, semua mak tahu.
Rahsiaku ditanganmu. Huhu
There's no secrets between us.

Lots of ♥ SERI


Sunday, June 16

This is the end. For real.


Inilah kali terakhir.
Kali terakhir kita berjumpa.
Kali terakhir kita makan bersama.
Kali terakhir kita meluangkan masa bersama.
Kali terakhir kita bertentang mata.
Lepas ni? Jangan harapkan lepas ni.
Kerana harapan belum tentu pasti.

 
 

Pagi yang cerah.

 

Kini sudah gelap.
*eh macam lagu Hujan je :D

Keputusan aku menentukan bahagia ataupun derita.
Walaupun aku belum tahu apa yang bakal terjadi.
Tetapi, saat kau lafazkan hasrat itu.
Aku terpaksa membuat keputusan ini.
Sebab aku tak mungkin lagi kembali bersamamu.

Lots of ♥ SERI


Saturday, June 15

Happy Father's Day ♥


Assalamualaikum!
En. Isham Marzuki Bin Ahmad Ideris,
ni untuk awok. Awok je yang dapat pakai jam sesama dengan kita.
Sebab kita anak beranak. Hehe

 

Selamat Hari Bapa! Atau bahasa omputihnya,
Happy Father's Day!
Alhamdulillah aku dikurniakan bapa se-handsome dia 
yang akhirnya terhasillah aku yang secomel-comelnya. Haha
Terima kasih ayah. ILOVEYOU 

Lots of ♥ SERI


Friday, June 14

Shopping Online: Kedai Murah Murah


 

I bought a couple watch priced RM50+ only!
And make it as a present for my dad & I on Father's Day.


Lots of ♥ SERI


2nd week of June ♥ working


10/06/13 Monday *Puasa Ganti ke-7
 
Salam 1hb Sya'ban 1434H.
Rajin-rajinkanlah berpuasa, sesungguhnya,
Rasulullah saw juga kerap berpuasa di bulan Sya'ban 

11/06/13 Tuesday
 

12/06/13 Wednesday
 

13/06/13 Thursday *Puasa Ganti ke-8
 

14/06/13 Friday
 

Lots of ♥ SERI


Wednesday, June 12

Shopping Online: Handbag Lovers


 

I bought Gucci handbag priced RM100+ only!

 

And how do I look? Hee


Lots of ♥ SERI


Tuesday, June 11

Shopping Online: Wicked Wardrobe


 

I bought stickers & pyramid studs.
1x sticker: RM3
110pcs (mix color) pyramid studs: RM25
What I do with all of it?

 
 
 
 


Lots of ♥ SERI


Sunday, June 9

Sunday BFF's out ♥


Assalamualaikum!
Harini nak date dengan girlfriend!
Kita mana ada boyfriend dah. Huhu
#TeamSingle #TeamSingle #TeamSingle
Hahahahaha
Okay jom --->

 

Sebelum tu, p hantar adik p Taekwondo dulu.
Hiyakkk! Fighting adik! ♥

 

Okay the journey starts!
Hamboiii macam nak pergi jauh ;)

 

Nampak je muka masing-masing terus tangkap gambar.
Dasar gila camera! Hehe kisah pulak? :P

 

So, harini aktiviti kami, movie marathon!
Dah dua bulan oiii tak tengok wayang.
Seat dah booking online sebab nanti confirm full! Huhu
12:30pm Fast 6 at GSC Pavilion.
4:15pm After Earth at TGV KLCC.
Kami sampai tak makan la.
Beli yang ringan-ringan je buat lapik perut.
Huhuhuhu

 

Punya penat jugak la nak fikir makan apa.
At the end, we chose Pizza Hut!
Sebab my girlfriend teringin nak makan spaghetti,
dan saya teringin nak makan lasagna.
5 tahun mengidam. Haha tipu je :P

 

And here's my meal! --->

 

Hehe sekali breakfast, lunch & dinner ♥
Lepas tu, kami pergi carik barang tanda persahabatan kami.

 
 

And again, I bought a ring for friendship.
Di jari manis tangan sebelah kiri,
dah ada sebentuk cincin tanda persahabatan antara,
saya, Nurshafiqha Azira & Nor Hafiza.
Itu tanda persahabatan kami untuk yg ke-3 tahun.
From 2009 till 2013 till forever. InshaAllah :')
Sekarang, tambah lagi satu.
Di jari manis tangan sebelah kanan pula,
di sarungkan sebentuk cincin tanda persahabatan antara,
saya & Fitriyani Wirdy.
Itu tanda persahabatn kami untuk yg ke-10 tahun.
From 2004 till 2013 till forever. InshaAllah :')

 

You girls mean a lot to me!
I just have you girls in my heart for now! ♥
Never forget! Love you girls! And thanks too :')

 

Self-treats! Bracelet inspired by Elizabeth II, 1997 ♥
Cincin tu saja saya blur-kan size-nya.
Nanti tiba-tiba ramai pulak yang menghantar cincin ke rumah kan?
Hahaha *over. Takde siapa nak kat kita ni pun :)

Sampai ketemu di post akan datang.

Lots of ♥ SERI