Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday, May 11

Akad Nikah ♥


Assalamualaikum!
Alhamdulillah, sepasang merpati akan disatukan harini.
Dan semestinya, bukanlah diriku. Hehe
Tak percaya? --->

 
Takkan nak akad nikah ku pakai simple camtu kan? Hehe
Akad nikah ku nanti, nak pakai color putih 

 
Yang ni, adikku yang no.3.
Macam mak datin, nak jatuhkan saham kakak dia lettew -..-

 
Ini barulah pengantin perempuannya.
Mula-mula tak tahu siapa yang akad nikah.
Rupa-rupanya, sama sekolah dengan ku dulu.
Alhamdulillah, jadik isteri orang dah dia.

*boleh pulak pergi majlis tapi tak tahu siapa punya majlis eh? :D
*mak yang ajak, ku ngikut aje

Ku gembira, berdebar, menggigil 
bila tengok majlis akad nikah ni.
*over dah ni
Persoalan dia: Ku punya majlis bila lagi?Hehe
Confirm korang tak larat nak scroll down blog ku ni nanti :D

InshaAllah suatu hari nanti, akan ku jejak pelamin anganku!
Doa-doakan ye? :)

Lots of ♥ SERI


No comments: