Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday, April 20

Highschool Mate ♥ BFF


Assalamualaikum! :)

Plan jejalan harini takde nak ke mana pun. 
Tapi excited lebih sebab nak jumpa highschool mate 
yang hampir 3 ke 4 tahun tak jumpa.
Masa jumpa kat depan 7Eleven bawah jejantas stesen bus tu,
terus kami berpeluk sakan sampai kereta yang lalu duk hon-hon!
Eh sibuk aje, biarlah kami nak feeling-feeling kejap kan? :D
Dan kami juga nak melawat highschool mate yang dah melahirkan baby.
Wahhhh! Sebaya tapi dia dah ada baby. Ku bila lagi? Eh :D
So, jangan buang masa. Tak sabar nak tengok baby kan?
Ni dia! Baby boy tauuu --->

 
Muhammad Hazim. Harap maaf, nama penuh tak ingat.
Jenuh dah mengingat, tapi tak hafal jugak :D Nyanyuk dah ~
Lahir pada 26hb Febuari 2013.
Tarikh dia sama dengan tarikh lahirku.
26hb November 1991, bulan & tahun je lain.
Of course la kan. Hehe
Mak baby ni pun ada cerita sikit la experience dia bersalin tu.
Yang penting, SAKIT! Arghhh terus tak nak dengar. Haha
Tapi dia cakap best ada anak sendiri.
Sob sob, nak jugakkkkk! Uwaaa :'( over je -..-

Dan . . kami-kami yang perasan nak jadik ibu mithali.
Sampai gambar mak baby pun lupa nak snap.
Duk sibuk snap gambar kami je. Haha
Siapa-siapa yang kenal, nama mak baby ni,
Erika Binti Al-Munir :)
Dan . . kami jugaklah highschool mate dia 
yang pertama sampai rumah dia.
Hehe alhamdulillah tak sesat :D

 
 
Tak nak lama-lama kat rumah orang, tak syiok pulak kan? :)
So, lepas maghrib, kami gerak jalan kaki ke McDonalds.
Sambil jalan tu, bercerita sakan haa sampai berpeluh ketiak. Hehe

 
  
 
  
Memang rindu gila-gila minah ni!
Dari sekolah rendah sebenarnya kitorang kenal.
Tapi start rapat masa highschool ler sebab kelas sama.
Pastu, kami selalu tunggu kat stesen bus shell Tawakal lama tu,
tunggu nak jalan pergi sekolah sama-sama.
So, kalau lambat pun, sama-sama lambat la jugak :D
 Kena kutip sampah sekitar sekolah. Hehe
InshaAllah lepas ni plan nak jumpa lagi.
Shopping sama-sama pulak. Hee
ILOVEYOU Fitriyani Wirdy!

Lots of ♥ SERI


No comments: