Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday, March 16

HB Mohamad Fitri ;) PLKN Buddy


Assalamualaikum!
Pada tanggal 16hb March 1994,
lahirlah seorang baby boy yang bernama Mohamad Fitri.
Sekarang dia bukan baby dah la, boleh jadik bapak budak dah :D
Sebab sekarang, umur dia dah 19 tahun. Hee
Kitorang kenal masa dalam PLKN.
Di atas sebab-sebab tertentu, kami jadik rapat macam adik-beradik.
Hehe Fitri tahu la sebab apa yang tertentu tu! Haha
Gambar masa dalam PLKN, Fitri ada simpan la kot.
Then, gambar-gambar ni masa kami dah bebas dari PLKN hehe --->

 
 
 
Dia ni pemalu orangnya -..- *poyo je
Hehe teringat masa kita have a long dinner conversation ni.
Masing-masing baru balik dari kerja.
Biasa ler, bergossip hot hot story. Hee

Happy Birthday Fitri!
Jangan cakap akak lupa dah kat Fitri!
Ku cili mulut tu nanti. Hehe
Akak tak lupa, cuma dah busy je ;)

Lots of  SERI


No comments: