Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wednesday, March 27

HB Alyana Aliff ♥ PLKN Buddy


Assalamualaikum!
Pada tanggal 27hb March 1994,
lahirlah seorang gadis yang diberi nama Alyana Fazira ;)
Comel budaknya! Comel jugak perangainya! Hehe
Sekarang, umur dia dah 19 tahun.
Dah menempah ke alam remaja dewasa dah.
Tapi . . . dia ni ketot je, so maybe la orang tak expect dia ni 19 tahun.
Hehehehe maap! :P
Again, berpandu pada post title (PLKN Buddy),
kami start kenal masa dalam PLKN.
Disebabkan dorang ni semua pangkat adik-adik,
tiba-tiba adik-adik ku daripada 4 orang, entah dah jadi ke berapa ratus dah.
Hahaha termasuklah dia ni.
Kami satu kompeni, selalu tidur satu katil jugak.
Sebab dia ni penakut. Hehe so kakak la yang kena jaga.
Fuhhh terserlah watak kakak mithali dekat situ! Haha
So, this is my favorite piece of memory with her --->

 

Happy birthday Yana :*

*lama tak jumpa, rindu gila ni!
Siap la jumpa nanti, akak cubit-cubit pipi ustazah. Haha

Lots of ♥ SERI


No comments: