Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, March 31

ZOO Negara ♥


We spent our quality time at Zoo Negara.
Let's join us explore the "flora & fauna" ♥

 
The map.

 
 
Badak berendam. 
Air tu dalam. Serious! Badak tu besar. Serious!

 
Kuda kerdil. Cantik ♥

 
From left: Panda, Tiger, Rabbit ♥

 
Follow our very own character!

 
Meet the giraffe.

 
Meet the elephant.

 
Meet my brutal mom ♥

 
Meet the swan.

 
Meet the deer.

 
Singa pemalas!

 
Singa pemalu!

 
Harimau belang ♥

 
Meet the camel.

 
At the Ape Centre.

 
 
Buaya tunjuk bontot je -..-

 
 
Berani betul budak-budak ni! Eww

 
Tram car! Exhausted!

 
 
It's time for animal show ♥

 
Hello Monkey ;)

 
 
WE ARE HERE ♥

 
The penguin ♥

 
Last spot, Aquarium Tunku Abd Rahman.

 
  
I'm a happy tiger!
Maaf di atas keterlanjuran posing. Haha :D

Lots of ♥ SERI


Saturday, March 30

Rindu dendam ♥


Last minute di ajak melepak!
Tapi last minute yang ni ku suka. Hehe
Mona Fareed dari Puchong > Iza TNL dari Shah Alam

 
 
 
Kami perempuan, memang pantang jumpa cermin besar-besar.
TERUJA! Haha ♥
Lokasi: Toilet Sungei Wang Plaza :D

 
 
 
 
 
Kami perempuan, ambik gambar sepuluh kali pun takpe.
Asalkan cantik! Haha tu tengah double-check lettew :D
Lokasi: Air Pancut Pavilion ;)

 
 
Kami berdua, baru 1st time cuba aiskrim goreng!
Ianya sedap sekali ♥
Lokasi: Uptown Danau Kota :)

Ending dia, balik pukul 2 pagi. Hehe

Lots of ♥ SERI


Friday, March 29

4th week of March ♥ working


25/03/13 Monday
 

26/03/13 Tuesday
 

27/03/13 Wednesday
 

28/03/13 Thursday
 

29/03/13 Friday
 

Lots of ♥ SERI


Wednesday, March 27

HB Alyana Aliff ♥ PLKN Buddy


Assalamualaikum!
Pada tanggal 27hb March 1994,
lahirlah seorang gadis yang diberi nama Alyana Fazira ;)
Comel budaknya! Comel jugak perangainya! Hehe
Sekarang, umur dia dah 19 tahun.
Dah menempah ke alam remaja dewasa dah.
Tapi . . . dia ni ketot je, so maybe la orang tak expect dia ni 19 tahun.
Hehehehe maap! :P
Again, berpandu pada post title (PLKN Buddy),
kami start kenal masa dalam PLKN.
Disebabkan dorang ni semua pangkat adik-adik,
tiba-tiba adik-adik ku daripada 4 orang, entah dah jadi ke berapa ratus dah.
Hahaha termasuklah dia ni.
Kami satu kompeni, selalu tidur satu katil jugak.
Sebab dia ni penakut. Hehe so kakak la yang kena jaga.
Fuhhh terserlah watak kakak mithali dekat situ! Haha
So, this is my favorite piece of memory with her --->

 

Happy birthday Yana :*

*lama tak jumpa, rindu gila ni!
Siap la jumpa nanti, akak cubit-cubit pipi ustazah. Haha

Lots of ♥ SERI


Saturday, March 23

Earth Hour 2013 ♥


With only 1 hour,
together we can save the world ♥

 

Let's support Earth Hour 2013 ♥

Lots of ♥ SERI


Friday, March 22

3rd week of March ♥ working


18/03/13 Monday
 
Lawyer tak jadik :D

19/03/13 Tuesday
 
With my little cutiey pie brother ♥

20/03/13 Wednesday
 

21/03/13 Thursday
 

22/03/13 Friday
 
Macam nak p nikah dah haa ;)

 
Ending dia, carik ketenangan di Taman Tasik Titiwangsa.
Busy week of March! -..-

Lots of ♥ SERI