Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Friday, February 22

Interview ♥


 
Berdegup-degup jantung bila dengar pasal kena pergi interview.
Tu baru dengar, belum lalui.
Ada satu hari tu, 1st time orang call suruh attend interview,
rasa bersemangat dah nak pergi tapi . .
punya la takut sebab tak confident, sudahnya tak pergi.
Bila fikir balik, buat rugi aje. Tapi mungkin itu jalan cerita hidup ni?
Supaya belajar apa itu erti kerugian. Hehe
So, harini cerita dia, kena lalui interview tu.
Ini bukanlah 1st time interview.
Tapi lain-lain company kan, lain-lain la expectation-nya.
Itu yang deborrr. Hee ~

Takpe, masuk bilik interview, watlek watcool watpeace je.
InshaAllah. Senyum pun kena manis, baru sejuk hati interviewer :D

Sama-sama kita tunggu keputusannya dalam 2-3 hari katanya ye?

Lots of ♥ SERI


No comments: