Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wednesday, December 18

Shopping Online: Citta Store


 

I bought miniature perfume priced RM15+ only per bottle!

 

Be regular, I bought Celine Inspired Handbag priced RM120+
and Channel Perfume priced RM50+ per bottle! 

 


Lots of ♥ SERI


Sunday, December 15

Port Dickson ♥


Assalamualaikum!
Mari kita ke Port Dickson lagi!
Ada orang akan kata "balik balik Port Dickson"
tapi nak buat macam mana, situ dah ibarat rumah kedua kami se-family.
So kita enjoy :D

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lots of ♥ SERI


Friday, December 13

Shopping Online: Beautifull Dania




 
 

Jeans as low as RM25!
"psttt...kita pakai takde la sama macam model tu huhuk" 

 

Be regular, bought Something by Edwin jeans at RM36!


Lots of ♥ SERI


Tuesday, November 26

Happy Birthday to Me ♥


Assalamualaikum.
Tanggal 26hb 11 tahun 1991, lahirlah saya. Peace! Hee
So, harini genaplah saya berumur 22 tahun.
Tapi tua pada usia je ni, awet muda pada wajah :D

Cerita dia, kekonon mak ngan ayah ajak keluar makan.
Dalam hati dah nervous dah. Ni mesti ada something ni.
Tapi muka watlek watcool watpeace jek. Hehe

 
 

Sekali tiba-tiba boleh pulak lampu kat Pizza Hut ni termati,
dan beralun la lagu Happy Birthday to you tu.
Uish uish seram sejuk segan malu semua ada.
Staff Pizza Hut berkerumun sambil bawak kek menyanyi tepi telinga.
Nak menangis je rasa tau tapi tak jadi hehe
So, enjoy the moment with me hehe

 
 
 
 

Seterusnya, ucapan-ucapan penting dari orang-orang penting ;)

 

Thanks Alyana Fazira. You know that akak love you :*

 

Thanks Nurshafiqha Azira. You are my lesbian. Opsss :*

 

Thanks Fitriani. Dari sekolah rendah ke sekolah menengah 
sehingga la ke alam pekerjaan, asyik muka kau je, asyik muka aku je haha. 
Harap la duk nengok muka kau sampai ke akhir hayat. Amin :*

Lots of ♥ SERI


Tuesday, November 5

LANGKAWI ♥ Day 4 & 5


Assalamualaikum.
Yaabedabedoooo hehe
Harini hari Isnin dan alangkah indahnya 
bila hari Isnin berada di Langkawi bercuti haha
Okay okay, harini aktiviti kering! Jommm

 
 
 

Fer-feeling Yuna kat Taman Legenda jap. Hehe

 
 
 

Aktiviti di pagi hari, cable car! 
Sampai ke tengahari beratur weh. Huuu

 
 

Muka cover je ni depan camera. 
Padahal, seram sejuk berdebar gayat semua ada. Hehe

 
 
 

Nikmat dia bila makan ice cream MINT kat puncak cable car tu 
yang angin dia bersepoi-sepoi bahasa macam air conditioner! Fuhhh

Lokasi seterusnya, Kota Mahsuri!
Yeayyy another dream came true :*

 
 
 

Al-Fatihah to almarhumah Mahsuri Bt Pandak Mayah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sumpah Mahsuri ke atas Langkawi akan berakhir pada keturunan ketujuh.
Beliau lah keturunan ketujuh itu, Aisyah. 
Cun gila! Yang perempuan ni pun menganga tengok haa!

Last aktiviti, mari kita explore tempat kami menginap!

 

Tubotel Langkawi, berhadapan dengan Laut Andaman. Sangat unik! 
Terasa macam dalam cartoon Flintstone yang zaman batu tu. Huhu

 

Serious wonderful! Dengan flight lalu pergi balik atas kepala.
Tempat melepak santai dia punyalah banyak!
Romantik pulak tu. Haihhh
Sesiapa nak honeymoon tu boleh la kat sini.
Tube batu bulat tu memang muat untuk 2 orang je.
Orang pun tak ramai kat sini. Hehe
Kalau nak nombor, mintak sini. Saya ada kad dia ;) haha

 
 
Lepas minum petang ala-ala matsalleh tu.
Kami bersiap-siap berjalan mencari souvenirs yang berkenaan.
Tapi bukan souvenirs apa sangat pun, CHOCOLATE!
Ya Allah, nasib baik budget cukup-cukup je.
Kalau budget lebih ni, haihhh mau beratus habis!
Silakan menjamah mata anda! :P

 
 

Habiskan hari keempat dengan makan malam :)

Hari kelima, hari berangkat pulang! Sob sob sob

 
 
 

Sunburn habis dah muka sebenarnya.
Jenuh duk cerahkan dengan application camera je hehe
Byebye Langkawi! InshaAllah, we'll see you soon.

Muahhhx

Lots of ♥ SERI