Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Thursday, November 29

Minggu 10 ♥ PLKN Minggu Terakhir


26/11/2012 ♥
Mulakan minggu ini dengan ceria because it's my birthday!
On Monday -..-

Boleh pulak ada lawatan Jabatan Pertahanan Awam,
bawak ular pulakkk.
Saya dah la fobia ular oii :'(
Tapi takpe, buat relax, buat cool.

 
 
 

Dan bermulalah hari yang serious,
rehearsal perbarisan tamat latihan.

  
 
  

Memang akan ingat sampai bila-bila birthday tahun ni!
Mana ada orang lagi yang kawad tengah panas terik di hari birthdaynya -..-

Malamnya, ada jamuan makan dengan team koir.
Again, airmata terharuku tumpah bila dorang nyanyi lagu Happy Birthday :')
Thanks korang ♥

 

27/11/2012
Dah 3 hari simpan kek tu, baru harini nak potong & makan :D

  

28/11/2012 it's the day!
Perbarisan Tamat Latihan ♥

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get prepared! Belum habis lagi khidmat negaraku!
Malam Simpulan Kasih ♥
Tema: Hitam Putih Kehidupan.

  
  
 
 

Ehem-ehem saya juara karaoke!
Cabutan bertuah pun saya! Hoho

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Another gift daripada pemberi mini cupcake sebelum ni.
Hehe thanks ;)

 
Finally, byebye Bravo.
Byebye Kem Geo Kosmo.
Byebye PLKN.
Thanks for the memories ♥♥♥

Lots of ♥ SERI