Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, September 23

Kemasukan Semula PLKN -..-


 
Inilah nasibnya bila menangguh PLKN masa mula-mula dapat dulu.
Lepas 3 tahun habis study, baru dipanggil. Uhuk Uhuk dah tua ni haa -..-
Tapi takpe, diploma dah dalam tangan. Hew Hew

 
Keterangan surat:
Kumpulan 3 Siri 9/ 2012 bagi PELATIH KEMASUKAN SEMULA.
Nama Kem: Kem PLKN Geo Kosmo
Alamat Kem: Kampung Gesir Tengah, Sungai Selisik, 
44020 Kuala Kubu Bharu, Selangor jeeee ;)
Tempoh Melapor: 12 hingga 23 September 2012 (sehingga 5.00 petang)
Dan semestinya saya akan melapor pada last day kan!
Korang pun akan buat macam tu kan? :D
Kita manfaatkan masa yang ada. Muahh :*

Latihan Kumpulan 3 adalah dari 9 September hingga 29 November 2012.
Saya dah dapat skip 2 minggu 1 hari. Haha :D
So guys, selama saya berada di dalam sana,
InshaAllah saya akan memotivasi diri *macam poyo je :p
Tiada lagi saya di timeline FB, timeline Twitter, talian handphone & juga blog ini.
Tapi buat sementara waktu je, bawak bersabar.
I'll be back with a bunch bunch bunch of stories!
Stay tuned! Byebye & Assalamualaikum! :*

Lots of ♥ SERI


3 comments:

hanna anne said...

salam. nak tanya, tarikh untuk hantar borang permohonan kemasukan semula plkn brapa lama ya? and hantar kepada siapa?

Nur Seri Imar said...

Salam. Tiada tarikh spesifik. Budget masa sendiri je. Contoh you nak masuk kump 3 punya bulan 9. Then dalam bulan 7/8 you still boleh hantar lagi. And better you hantar borang tu by hand dekat Pejabat Zetro Wangsa Maju tu. You boleh tanya macam-macam terus kat dorang kat situ :)

Anonymous said...

Assalam nak tanya, borang kemasukan semula tu kan, utk part mohon siri and mohon kumpl. tu kita pilih sendiri ke ? tq