Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, September 30

Minggu 1 ♥ PLKN


Saya dimasukkan ke kompeni Bravo!
Yahooo! Dulu masa Pra-PLKN pun, saya Bravo :)
Kuat jodoh dengan Bravo nihh. Hehe
So, let's begin --->

 
 
 
Minggu pertama tak banyak bergambar.
Maklumlah, hubungan yang dibina masih lagi hijau :)
Tapi kami dah dapat rasa chemistry tuuu.
Ni kerana kami wirawati BRAVO Jerung Jaguh Alam!

Lots of ♥ SERI



Sunday, September 23

Kemasukan Semula PLKN -..-


 
Inilah nasibnya bila menangguh PLKN masa mula-mula dapat dulu.
Lepas 3 tahun habis study, baru dipanggil. Uhuk Uhuk dah tua ni haa -..-
Tapi takpe, diploma dah dalam tangan. Hew Hew

 
Keterangan surat:
Kumpulan 3 Siri 9/ 2012 bagi PELATIH KEMASUKAN SEMULA.
Nama Kem: Kem PLKN Geo Kosmo
Alamat Kem: Kampung Gesir Tengah, Sungai Selisik, 
44020 Kuala Kubu Bharu, Selangor jeeee ;)
Tempoh Melapor: 12 hingga 23 September 2012 (sehingga 5.00 petang)
Dan semestinya saya akan melapor pada last day kan!
Korang pun akan buat macam tu kan? :D
Kita manfaatkan masa yang ada. Muahh :*

Latihan Kumpulan 3 adalah dari 9 September hingga 29 November 2012.
Saya dah dapat skip 2 minggu 1 hari. Haha :D
So guys, selama saya berada di dalam sana,
InshaAllah saya akan memotivasi diri *macam poyo je :p
Tiada lagi saya di timeline FB, timeline Twitter, talian handphone & juga blog ini.
Tapi buat sementara waktu je, bawak bersabar.
I'll be back with a bunch bunch bunch of stories!
Stay tuned! Byebye & Assalamualaikum! :*

Lots of ♥ SERI


Wednesday, September 19

19th Sept ♥


Lokasi: Sri Rampai > Wangsa Walk > KLCC > Bukit Bintang ♥
Jalan-jalan borak-borak sampai lebam! :D

 
  
Kebetulan, "Purple Day" kat KLCC!
Yang sedihnya, harini hari terakhir sebelum kami lost contact 
dalam masa 2 bulan jugak la :'(
Sebab apa? Tunggu post baru pada 23hb Sept ... sob sob

Lots of ♥ SERI


Tuesday, September 18

18th Sept ♥


Lokasi: Sri Rampai > KLCC > Pavilion > Sungei Wang > Times Square ♥
Jalan-jalan asalkan happy *selagi tak lenguh kaki la :p

 
 
  
  
  
 
  
 
  
Ending dia, coolblog wajib beli & harus tengok wayang.
Movie? Resident Evil: Retribution!
Bagi 4 1/2 bintang! Yeay!

Lots of ♥ SERI


Sunday, September 16

Selamat Hari Malaysia ke-49 ♥


 

Seperti mana yang kita semua tahu, 
sambutan Hari Malaysia yang ke-49 akan diadakan di Bintulu, Sarawak.
Dan saya tak pergi. THE END! :D

 
*ini adalah sedutan gambar pada malam sambutan Hari Merdeka 55
SAYA ANAK MALAYSIA!

Lots of ♥ SERI


Saturday, September 15

28 Syawal 1433 Hijrah ♥


Hai semua!
Harini ada open house lagi. 
Jom jom jom --->

 
 
 
Selamat datang ke . . . 
 Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri
Peringkat Wilayah Persekutuan 2012
bersama Dato' Raja Nong Chik Bin Dato' Raja Zainal Abidin.
(Menteri WP & Kesejahteraan Bandar)
Lokasi: Taman Tasik Titiwangsa.

 
 
Pagi-pagi dah makan Kenny Rogers!
Kelassss gitu :D

  
Minum pulak Starbucks! Segelas sepuluh hinggit tu! :D

  
  
Dan ini Farahdhiya dari dekat.
Such a beautiful lady! ♥

Lots of ♥ SERI


Friday, September 14

27 Syawal 1433 Hijrah ♥


Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri
Pergerakan Wanita, Pemuda & Puteri UMNO Malaysia 2012
Lokasi: Dewan Tun Razak 1 PWTC

 

  
 

Lots of ♥ SERI


Tuesday, September 11

The beginning of us ♥


The beginning of us?
Biar kami saja yang tahu ♥

Lokasi: KLCC - Bukit Bintang.
11 Sept 2012 (Selasa).

 
  
  
  
  
 
Thanks for the huge strawberry! :D
Korang nak jugak? Pergi cameron, belambakk.

Lots of ♥ SERI


Sunday, September 9

22 Syawal 1433 Hijrah ♥


Mak saya buat open house!
Hambikkk, pukul 6 pagi dah kena bangun siap segala benda.
Sakit pinggang, sakit bahu, sakit kaki, sakit tangan, segala sakit! :D
Apa-apa pun, ni gambar-gambarnya. 
Tak banyak, sikit je :) --->

 
Kek special di hari raya!
Masjid tuuuu saya yang decorate :D

 
Nak p promote kuih raya jap! ;)

 
Jemput makannn!
Bihun sup ada, soto ayam ada, macaroni ada, agar-agar pelangi ada, 
kek coklat ada, karipap pusing pun ada. Nyum Nyum

 
 
Ni anak siapa pun taktau. Hehe
Saya tolong jagakan sekejap sementara mak dia makan.
Sampai tertidur dia. Comel! Hee

Selamat Hari Raya yang ke-22 :)

Lots of ♥ SERI