Blogger Templates

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FB Page ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Monday, June 25

New purse *-*

Pin! Pin!
Lalu! Lalu! Bau kedai ni :D

 

Benda baru, so kena bawak tidurlah!
Nanti hilang. Haha

Lots of ♥ SERI


Friday, June 22

Off Day ^^


Setiap kali off day, mesti ada je aktiviti mengidamnya. Hehe
Tiba-tiba mengidam Big Apple pulak. Cewahh!
Tapi sebelum tu, saya teman mak pergi sekolah adik (Mira), 
ambil report card dia. 
Cikgu kata dia banyak cakap, 
tiap kali bertanya, ada je yang keluar dari mulut dia :D
Pastu teman dia pergi cabut gigi :)
Pastu barulah pergi makan! Yeay! --->

 
  
 
 
 

Lokasi: AEON JUSCO Alpha Angle, Wangsa Maju.

Lots of ♥ SERI


Monday, June 18

HB Mak ♥


Tanggal 18 Jun 1970, mak saya dilahirkan.
Dan pada tarikh ini juga, erk tapi dah tukar tahun la. Hee. 
Kami sebagai anak-anak adakan surprise birthday cake untuk mak.
Umur mak dah meningkat ke 42 tahun.
Tapi mak saya masih cun, kecil & comel. Mantain! :D
Apa-apa pun, we love you always mak. Muahhx

 
 
 
 
 
 
 

Lots of ♥ SERI


Permulaan :')


Alhamdulillah, ini sebagai langkah permulaan.
Diharapkan berkekalan ke akhirnya :')

 

Supplier *cewahhh : Beautie Couture (FB)
Ataupun boleh contact business girl-nya:

Lots of ♥ SERI